Cea mai mică notă la Evaluare, 1,25, la Școala Gimnazială Vladimirecu

1
3084

S-au afișat, încă de dimineață, rezultatele la examenul de Evaluarea Națională. Procentul de promovabilitate pentru județul Arad este de 72,38%. Din totalul de 2.654 elevi înscriși la Evaluarea Națională, 1.709 elevi au obținut media peste 5. Un singur elev, după cum am mai scris, a obținut media 10.

 De asemenea 16 elevi au obținut note de 10 la una din probele susținute (cinci  la Limba și literatura română, opt la Matematică și trei la Limba maternă).

Rezultatele au fost publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, pe baza unui cod unic alocat și comunicat fiecărui candidat. Dar să vedem care au foșt scolile din județ unde elevii au avut cele mai mari note. Pe primul loc cu media zece pe linie se afă Școala Gimnazială Regina Maria din Arad, urmează apoi , Școala Gimnazială Sfânta Ana din Sântana cu 9, 87, Școala Gimnazială Aurel Vlaicu cu 9,85, Colegiul Național Moise Nicoară cu 9,77, Colegiul Național Preparandia, Dimiterie Țichindeal cu 9,75. Cele mai slabe rezultate au obținut elevii de la Școala Gimnazială Vladimirescu cu 1, 25, Școala Gimnazială,, Lazăr Tâmpa” Almaș cu 1,40, Liceul Teoretic,,Gheorghe LAZĂR” Pecica cu 1,55, Școala Gimnazială Vânători cu 1,77 și Liceul Teoretic ,,Mihai Veliciu” Chișineu Criș cu 1,80.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.