Cei 25 de ani de activitate ai Consiliului Județean, cuprinși într-o carte

0
203

O carte va fi tipărită cu prilejul celebrării celor 25 de ani de la înfi­ințarea instituției Consiliul Județean (CJA).
Este vorba de volumul, intitulat „Generaţiile administraţiei de tran­ziţie”, care prezintă, etapă cu etapă, an cu an, începuturile, dezvoltarea, proiectele şi realizările Consiliului Judeţean.
În care sunt prezentați preşe­dinţii aflați la conducerea CJA, de-a lungul timpului, instituţia, de la Dan Ivan, primul preşedinte, care a avut două mandate – până la Iustin Cionca, preşedintele în funcţie. De asemenea, sunt nominalizaţi vicepreşedinţii, consilierii judeţeni, cât şi – ca o paralelă în timp – primul aparat de specialitate (cel din 1992), respectiv actualul aparat de specialitate.
Desigur, în cuprinsul cărții sunt prezentate investițiile de amploare realizate de Consiliul Județean, precum și detalii legate de activitatea instituțiilor din subordine. Informațiile sunt însoţite de ilustrate, unele dintre ele inedite, care văd abia acum lumina tiparului.
Cartea cuprinde activitatea Consiliului Judeţean, de la înfiinţarea sa de acum 25 de ani – în plin pionierat al democraţiei – până acum, când derulează proiecte de sute de mili­oane de euro. Aceasta va fi lansată la sediul Consiliului Judeţean Arad, Sala „Vasile Goldiş”, joi, ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.