Cei care trebuiau să susțină astăzi examenul auto, reprogramați după ce a căzut sistemul

0
547

UPDATE: Situația în Arad a fost una mult mai fericită. Chiar dacă pe plan național a fost nevoie și de reprogramarea examenelor, în Arad nu a trebuit să se ajungă până acolo. 

Conform Purtătorului de Cuvânt al instituției prefectului, Lucian Cozma, problema la sistemul de examinare a fost rezolvată până la ora 10.20, mai apoi reluându-se activitatea în mod normal. Singurii care au cerut reprogramarea au fost cei care nu au dorit să aștepte deblocarea sistemului.

Sistemul informatic al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) s-a blocat, în această dimineață. Din primele informații se știe faptul că sistemul a picat în timp ce mai mulţi candidaţi dădeau examenul pentru permisul de conducere.

Chiar dacă la inceput s-a sperat că acest lucru nu va afecta prea tare candidații care s-au prezentat la examenul auto, într-un final s-a luat hotărârea că aceștia ar trebui reprogramați. 

Dacă nu reușim să aducem sistemul în parametri normali până la 10:30, vom reveni cu un comunicat și din oficiu vom reprogramă examenele pentru sâmbătă. Astfel de probleme pot să apăra oricând„, a spus Florin Cătană, șeful Direcţiei Regim Permise pentru Digi 24.

Încercăm să revenim cu mai multe informații despre ceea ce urmează să se întâmple cu candidații din Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.