Cei doi bărbați și mama copilului abuzat au fost condamnați la închisoare

0
366

Doi bărbaţi şi mama unui copil care şi-ar fi dat acordul pentru ca băiatul să fie abuzat sexual în mod repetat de către cei doi, au fost condamnaţi la închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă.

Judecătoria Arad a publicat, astăzi, sentinţa în cazul a doi bărbaţi care ar fi abuzat sexual în mod repetat un copil de 11 ani din localitatea Zădăreni, până în urmă cu un an, când au fost reţinuţi. Agresorii, care au 44 de ani şi 22 de ani, au primit 11, respectiv 9 ani şi şase luni de închisoare cu executare, în timp ce mama copilului a primit o pedeapsă de 8 ani şi şase luni cu executare. Magistraţii au stabilit ca minorul să primească daune morale de 150.000 de euro de la cei trei condamnaţi.

În aprilie 2018, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Arad au reținut trei persoane, o femeie și doi bărbați, cercetați pentru viol în formă continuată, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în perioada iulie 2016 – aprilie 2018, doi bărbați, de 43 și 21 de ani, din localitățile Zădăreni și Felnac, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința, au întreținut relații sexuale de mai multe ori cu un băiat în vârstă de 11 ani. Potrivit polițiștilor arădeni, copilul a fost abuzat sexual cu acordul mamei în vârstă de 49 de ani, care ar fi primit bani în schimb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.