Cei trei pompieri care au ajutat la aducerea pe lume a unui băiețel în ambulanța SMURD, au vizitat bebelușul la Maternitate

0
572

Cei trei pompieri care au ajutat la aducerea pe lume a unui băiețel născut prematur, în ambulanța SMURD, au vizitat astăzi bebelușul și mămica la Maternitate.

Amintim că, duminică echipajul SMURD al Gărzii de intervenție nr. 2 Chișineu Criș din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu au fost solicitați să preia o pacientă gravidă de 37 de ani din Țipari. Misiunea părea simplă, transport la matern.
Au ajuns la adresă au preluat pacienta și au pornit spre Arad. Au mers aproximativ 500 de metri și paramedicul care monitoriza pacienta, cu un calm desăvârșit le-a spus colegilor din față „oprește că naște”. „Cheamă dispeceratul prin radio, solicită in sprijin ambulanță cu medic și coordonare de la medicului din dispecerat”.
„Va veni o ambulanță de la Ineu în sprijin, până atunci asistați nașterea”, li s-a comunicat din dispecerat.
Și așa au făcut, cei trei pompieri, Plt adj Sebastian Ciucur , plt maj Faur Sergiu si plt maj Coroban Florin, au respectat întocmai toate procedurile medicale și au reușit să aducă pe lume un băiat sănătos.
Mama și copilul au fost predați pe drum către echipajul venit în sprijin de la SAJ Ineu.
Pompierii s-au întors la subunitate, fericiți, mulțumiți, uimiți, au trecut prin toate stările sufletești posibile și sigur nu vor uita prea curând intervenția de la Țipari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.