Cel mai iubit polițist din România și-a luat alpaca din Arad

0
1222

Cunoscutul polițist Marian Godină, îndrăgit de toată România pentru blogul său în care povestește cu mult haz tot felul de pățanii din activitatea sa de om al legii, și-a achiziționat recent o alpacă. Simpaticul animal, care seamănă cu o oaie mult mai mare, este de origine din Arad. Ideea achiziționării animalului nu a fost a sa, ci a soției sale, care a reușit să „îl prostească“ într-un final.

Dar îl lăsăm pe Marian, în stilul său caracteristic, să povestească cum a ajuns să facă cunoștință cu… Pablo din Arad.

-Mariaaaaan, hai repede să-ți arăt ceva!!! Uite ce dulceeeee e!!!

-Ce mai e și dihania aia? Lamă?

-Nu, e alpaca. Vreau și eu una!!! Ne luăm?

-Da, uite acum mă îmbrac și mă duc să cumpăr alpaca. Ce culoare vrei?

-Bine că faci mișto de mine, no lasă!

Am luat ca pe o glumă discuția asta și nici prin cap nu-mi trecea că peste câteva luni voi avea numai paie și fân prin mașină“, povestește Godină pe blogul său.

«Uite, pe ăsta îl cheamă Alfie!! Hai să vezi cum aleargă!! Stă în Australia.», «Uite ce fain e ăsta, e al unei fete din Belgia!». Ăstea erau frazele pe care le auzeam când Georgiana stătea pe telefon. Desigur că trebuia să mă uit și eu la video. Vizionând multe astfel de filmulețe, au început să îmi facă sugestii, așa că într-o zi am dat de un video cu o alpaca ce alerga tare caraghios după stăpânul ei, dând ture prin curte. Am zis să o surprind și eu pe Georgiana și să-i arăt filmulețul“, mai spune Marian.

Până la urmă am ajuns să sun «dealerul» de alpaca, care mi-a confirmat că îmi poate vinde un pui. Pentru că urma să plecăm în Austria și alpaca domicilia la Arad, am gândit eu ca un om mare că la întoarcere trecem prin Arad, băgăm animalul în mașină și venim acasă cu tot cu capră, scâpând astfel de prețul transportului, destul de piperat de altfel.

L-am sunat pe vânzător și i-am spus cum am stabilit să facem.

-Și băgați alpaca în mașină???

-Da. Nu merge?

-Nuuuu! Trebuie cu o remorcă ceva.

-No bine, așa facem atunci. O aduceți dumneavoastră cu remorca.

Împreună i-am ales numele Pablo și am încercat să ne apropiem cât mai mult de el, deoarece era destul de dezorientat.

Pentru că timpul a fost foarte scurt, nu aveam pic de fân acasă, așa că am început să caut. Am găsit undeva și m-am dus să iau câțiva baloți. După cum stabillisem de la început, era treaba Georgianei, dar fiind prima zi am zis să o las să se bucure de prezența lui Pablo.

Ieri am venit acasă de la sală și am găsit cămila în casă. Am evacuat-o, după cum se vede în video. Georgiana mi-a zis că numai puțin a băgat-o în casă ca să vadă cum reacționează.

Eu n-am putut sta cu ele, că am fost afară să curăț gunoiul și să-i schimb paiele. V-aș mai scrie, dar mă bag la duș că miros a cioban“, încheie Marian Godină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.