petreceri de visCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin direcția specializată de târguri și expoziții, organizează, în perioada 21-23 februarie 2014, pentru al șaptelea an consecutiv, manifestarea de anvergură în domeniul nunților și evenimentelor private din Vestul țării, ”Petreceri de Vis”.

Specialiștii în organizare de nunți, petreceri și evenimente se întâlnesc la EXPO ARAD, în cadrul unei manifestări care va reuși să reunească, în două pavilioane expoziționale, peste 80 de firme de profil din România și Ungaria. În cadrul expoziției se vor prezenta ultimele noutăți și tendințe în materie de rochii de mireasă și costume pentru miri, ținute de seară, pantofi, bijuterii și accesorii, aranjamente florale, locații pentru petreceri, servicii foto-video și sonorizare, coafuri și machiaje, agenții de turism, servicii de catering, torturi și prăjituri.

Anul acesta, târgul de nunți de la Arad va fi mai mult decât o expoziție:               „În premieră pentru acest eveniment, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Timiș și Camera de Comerț și Industrie Csongrad – Ungaria, organizează, în prima zi a expoziției, evenimentul internațional de Brokeraje – Petreceri de Vis 2014 – care va viza domeniile organizatorilor de evenimente. Evenimentul de brokeraje constă în organizarea de întâlniri bilaterale între firmele românești și firmele străine participante la expoziție și la evenimentul de brokeraj, într-un cadru organizat, în care reprezentanții companiilor pot beneficia de asistență specializată din partea organizatorilor în alegerea partenerilor de discuție precum și de servicii de interpretariat gratuite. Cu această ocazie, se pot crea parteneriate de afaceri, benefice atât pentru agentul economic, cât și pentru economia țărilor implicate”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Organizatorii au pregătit pentru ediția din 2014 un bogat program conex, precum și multe surprize și premii oferite de expozanți, vizitatorilor.

Programul de vizitare este următorul: vineri (11:00 – 20:00), sâmbătă (10:00 – 20:00) şi duminică (10:00 – 18:00).

 

PROGRAM CONEX

PETRECERI DE VIS

21-23 FEBRUARIE 2014

 

 

Vineri, 21 februarie
11.00 – Deschiderea oficiala a targului

17.30 – Prezentarea colectiei vestimentare BlackSwan – designer Raluca Burtea

17.45 – Prezentare machiaj – Make-up artist Alexandra Iuliana

 

Sambata, 22 februarie

 

10.00 – Deschiderea targului

13.30 – Transilvanien Duo

14.00 – Demonstratie machiaj pentru mireasa – Make-up artist Ioana Savulescu

14.20 – Recital live Party Mix Band

15.00 – Demonstratie cocktail-uri – IntheSpirit

15.15 – Recital live Florin Opritescu, Raluca Modi

16.00 – Prezentare rochii de mireasa si rochii de seara – Maya Fashion

16.30 – Recital live Quaternion Band

17.30 – Prezentare tinute de seara si rochii de mireasa – Natalia Derevciuc

18.20 – Recital live formatia Sidor

 

Duminica, 23 februarie

 

10.00 – Deschiderea targului

12.00 – Transilvanien Quatert

12.30 – Recital live Party Mix Band

13.30 – Recital live Ricardo Caria

 

 

Recomandările redacției