Cel puțin o oră de așteptare la vămile Cenad, Nădlac și Nădlac II

0
455

Sărbătorile au trecut, acum românii pleacă înapoi în țările pe care le-au ales să le fie case și acolo unde fiecare dintre ei lucrează. Odată cu acestea, vămile s-au aglomerat în ciuda faptului că ieri s-a anunțat că vămile vor fi puse în funcțiune la capacitate maximă.


„Deoarece vacanţa de iarnă se încheie măsurile dispuse pentru fluidizarea traficului prin punctele de trecere a frontierei vor fi menținute, prin suplimentarea numărului de polițiști de frontiera şi folosirea la maxim a capacităţii punctelor de trecere a frontierei”, anunțau ieri reprezentații Poliției de Frontieră.


Cu toate acestea, așteptarea la Vama Cenad, Vama Nădlac și Vama Nădlac II este de aproximativ 60-80 de minute, conform datelor transmise în timp real de aplicația Trafic online. O altă alternativă pentru șoferi este Vama Turnu unde așteptarea este ceva mai mică, aproximativ 30 de minute.

La Vama Nădlac intrarea în țară se face printr-o artera, pe când ieșirea se poate face prin trei artere. Traficul esre intens existând un număr mare de mijloace de transport și participanți la trafic care se prezintă pentru verificările la frontieră pe sensul de ieșire. 

La Vama Nădlac II intrarea în țară se face prin două artere, pe când ieșirea se face prin nouă artere. 

Deocamdată situația rămâne neschimbată și, cel mai probabil, trecerea se va face în continuare în condiții grele atât astăzi, cât și în următoarele zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.