Cele două lacuri din Ghioroc au fost, sâmbătă, populate cu peşte

0
1010

După cum s-a procedat şi în ultimii ani, din încasările ce s-au făcut anul trecut, lacurile din Ghioroc a fost populate cu peşte, sâmbătă dimineaţa. Suma strânsă anul trecut, 8000 de lei, iar în urma discuţiilor cu membrii Asociaţiei de Pescuit Sportiv Ghioroc s-a hotărât popularea lacurilor doar cu crap adus de la pescăria din Seleuş cu certificate veterinar de sănătate, peştii având greutate între 1,5 şi 3 kilograme.
De asemenea, primăria ţine să informeze pe această cale că va începe un program de pază a lacurilor pentru ca în următoarea săptămână să nu fie probleme cu braconajul piscicol. Cine doreşte să pescuiască în continuare, va putea deoarece crapul cu care s-au populat recent lacurile încă nu mănâncă, deci nu vor trage la băţ.
Taxele cu privire la pescuitul pe lacurile din Ghioroc au rămas neschimbate de cinci ani, anume 100 de lei taxa pentru abonament anual şi 10 lei taxa pentru pescuit pe zi. Taxele se achită direct pe la la preşedintele Asociaţiei de Pescuit Sportiv Ghioroc care exercită şi controlul pe aceste două lacuri. De asemenea, de menţionat faptul că taxele şi abonamentele sunt valabile doar pentru lacurile din Ghioroc.
Tot în atenţia celor care doresc să pescuiască pe cele două lacuri din comuna Ghioroc este faptul că în perioada de prohibiţie pescuitul va fi permis doar în lacul dinspre Cuvin, balta mică, cum este cunoscut lacul, iar acest fapt va fi taxat în plus pe perioada prohibiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.