D intre toate fricile, unele dintre cele mai comune sunt fobiile sociale, agorafobia, frica de spaţii deschise, și acrofobia, teama de înălțime. Pe de altă parte, printre cele cu care se confruntă cele­brităţile se află unele ciudate, scrie Click.
Unele dintre vedetele americane au ales să-şi dezvăluie fricile şi să vorbească des­chis despre ce le înspăimântă.
Madonna se teme de tunete şi fulgere
Brontofobie – frica de tunete și fulgere – e fobia de care suferă Regina pop, Ma­donna. În timpul unuia dintre concerte, ea a cerut să i se ofere în mod regulat prognoza meteo, de teama că o creștere a umidității ar putea provoca o furtună în timpul concertului.
Nicole Kidman fuge de fluturi
Încă din copilărie, actrița de origine australiană are fobie de fluturi, numită lepidopterophobia. A dezvăluit că a încercat s-o combată la maturitate: „Am intrat într-o cuș­ca mare cu fluturi la Muzeul American de Istorie Naturală. Am avut o mulţime de fluturi aşezaţi pe mine, dar asta nu m-a ajutat‟.
Rita Ora se teme de toalete
Cântăreaţa britanică Rita Ora a recunoscut că îi este frică de toalete: „Întotdeauna simt că, atunci când merg la toaletă, ceva va ieși din interiorul vasului‟, a mărturisit ea.
Dwayne Johnson ocoleşte caruselele
Teama cunoscutului actor Dwayne Johnson demonstrează că toată lumea se poate teme de ceva. În cazul lui, este vorba despre carusele. Acestea îl fac să se simtă extrem de incomod. „Mă sperie caruselele, pentru că mă simt prins‟, a explicat el.
Khloé Kardashian – oripilată de burice
Vedeta de televiziune Khloé Kardashian a dezvăluit că are omfalofobie, cunoscută sub numele de frica de burice. „Când fac duș, port mănuși și țip de fiecare dată când îmi spăl buricul‟, spune Khloé.

Recomandările redacției