Cele mai ciudate afrodisiace din întreaga lume

0
295
furniciÎn unele culturi, cele mai absurde lucruri sunt considerate afrodisiace… Ai bea sânge de cobră sau urină de babuin? Afla despre cele mai ciudate afrodisiace din întreaga lume!

Fugu

Fugu, sau mâncarea preparată din peştele balon este o delicatesă japoneză care intensifică circulaţia sângelui în zona intimă, ceea ce înseamnă şi creşterea apetitului sexual. Totuşi, este una dintre cele mai periculoase mâncăruri din lume, iar dacă nu este preparat în mod corespunzător te poate omorî.

Maca

Este o rădăcină găsită în munţii Anzi. Conţine sterol, o substanţă ce seamănă cu steroizii care îţi cresc apetitul sexual cu mult, dacă îţi doreşti nopţi explozive. Se consumă sub formă de pudră, pusă în mâncare sau în băutură.

Corn de rinocer

Mult râvnitul corn de rinocer a dus la distrugerea speciei, iar acum animalul este pe cale de dispariţie. De vină este faptul că africanii impotenţi omoară animalul doar pentru a-i lua cornul, pe care îl folosesc pe post de afrodisiac.

Furnici tăietoare de frunze gigant

De mai bine de 500 de ani, furnicile tăietoare de frunze, prăjite şi cu picioruşele îndepărtate, fac un cadou special pentru tinerii proaspăt căsătoriţi în America de Sud. Ei primesc furnicile în prima noapte pe care o petrec împreună şi dacă le mănâncă, acestea le vor creşte dorinţa sexuală imediat.

Castravete de mare

Numele poate suna a ceva comestibil (comparativ cu afrodisiacele enumerate mai sus), însă nu este vorba de o legumă, ci un melc de mare fără cochilie, ce trăieşte pe fundul mării. Conţine foarte multime vitamine şi minerale, iar în China este un foarte râvnit afrodisiac pentru cei cu libidoul scăzut.

Urină de babuin

În Zimbabwe, urina de babuin se bea în amestec cu berea şi are efecte uimitoare pentru problemele sexuale, susţin localnicii.

Ouă de raţă

Asiaticii mănâncă multe chestii bizare, o altă delicatesă fiind ouăle de raţă fertilizate, fierte în coajă. Se pare că dacă le mănânci au un efect asemănător cu cel al pastilei Viagra.

Ambergris

Poate sună a ceva franţuzesc şi sofisticat, dar nu este deloc aşa. Este folosit în industria parfumeriei, însă este o substanţă vâscoasă care provine din tractul digestiv al balenelor. Arabii îl folosesc şi pe post de tratament împotriva disfuncţiilor sexuale.

Cobra

În unele părţi din Asia, şarpele este crescut pentru carne şi sânge. Sângele este câteodată amestecat cu băuturile alcoolice pentru a creşte apetitul sexual, în timp ce carnea este considerată o delicatesă.

Sursa: Unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.