comertCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în data de 14 noiembrie 2013, cea de-a XX-a ediție a celui mai așteptat eveniment printre membrii mediului de afaceri: Topul Județean al Firmelor.
Ca în fiecare an, manifestarea își propune promovarea și premierea firmelor care au dat dovadă de eficiență, performanță și viziune inovativă, în activitatea desfășurată pe parcursul unui an.
Topul județean al firmelor este perceput de către mediul de afaceri din județ ca fiind o importantă competiție a întreprinzătorilor, menită să promoveze valorile, prin ierarhizarea obiectivă a firmelor, pe baza de criterii de performanță.
Pregătirile pentru organizarea evenimentului sunt în plină desfășurare, iar reprezentanții CCIA Arad anunță surprize pentru ediția din acest an. „Evenimentul Topul Firmelor este gândit ca un regal al mediului de afaceri arădean și ca o reuniune a celor mai competitivi manageri din județ, pe care îi vom premia pentru excelenţă în business. Este o recunoaștere oficială a contribu­ției mediului de afaceri în economia locală, regională, dar și națională. Meritele firmele care au obtinuț rezultate remarcabile în anul 2012 sunt de aclamat pentru că au reușit să se acomodeze condiții­-   lor economice actuale”, a declarat Gheorghe Seculici, președinte CCIA Arad.
Topul Firmelor se întocmeşte după o metodologie unică la nivel naţional, care implică utilizarea unui program complex, bazat pe indicatorii financiari din bilanţul contabil depus de firme conform cu Directivele Europene, furnizat de Ministerul Finanţelor Publice pentru anul anterior.
„Topul Firmelor s-a dovedit a fi o manifestare capabilă să îşi construiască o tradiţie prestigioasă, solidă şi apreciată de către comunitatea de afaceri din judeţul Arad. Însă, pe lângă recunoașterea și premierea meritelor comunităţii de afaceri din județ, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad își dorește să devină partenerul fiecărei societăţi, pentru a pune bazele unei economii arădene solide, sub un concept european”, a declarat Adrian Negrau, directorul general CCIA Arad.

Recomandările redacției