Palma pe care a dat-o Will Smith va deveni, probabil, o piatră de hotar în istoria Oscarurilor. Însă nu este prima gafă ce are loc în cadrul preţioasei ceremonii din Los Angeles, scrie okmagazine.ro
Până la palma lui Smith, cel mai memorabil moment din istoria premiilor a fost în 2017, când Premiul pentru cel mai bun film a fost acordat musical-ului „La La Land”, când, de fapt, adevăratul câştigător era drama „Moonlight”. Producătorul Jordan Horowitz a arătat biletul în care era scris câştigătorul, căci prezentatorului Warren Beatty i se înmânase plicul greşit.
În 1973, Marlon Brando a primit distincţia „Cel mai bun actor” pentru rolul epic din „Naşul”. Actorul nu a putut fi prezent, iar premiul trebuia să fie înmânat actriţei şi activistei Sacheen Littlefeather. Când Roger Moore i-a oferit statueta aurită, a făcut semn că refuză.
Un alt moment epic este cel din 1969, când titlul de „Cea mai bună actriţă” a fost acordat atât lui Barbra Streisand, cât şi lui Katharine Hepburn.
În 2003, Adrien Brody a şocat audienţa după ce a câştigat trofeul pentru cel mai bun actor cu rolul său din „Pianistul” şi a sărutat-o pe Halle Barry, actriţa care i-a înmânat titlul.

Recomandările redacției