cuplu_gelozieDespărţirile nu sunt uşoare deloc, mai ales dacă eşti cel care primeşte veştile proaste. Nu este simplu să iei o astfel de decizie, dar din momentul în care ai început să-i spui iubitului despre ce este vorba, ar trebui să-l laşi să înţeleagă că este vorba de ceva definitv, nu să-şi facă speranţe mai departe.
Există moduri politicoase în care îţi poţi lua la revedere de la un partener de viaţă şi există şi întâmplări traumatizante prin care unii bărbaţi au ajuns să treacă. Unele femei aleg să rămână prietene cu foştii lor, în timp ce altele nici nu vor să mai audă vreodată de ei. Citeşte mai departe despre câteva despărţiri care nu au mers aşa cum ar fi fost în regulă…

Prin SMS

Dacă aţi avut o relaţie mai lungă de o lună – şi v-aţi întâlnit mai des decât o dată pe săptămână – nu este frumos să-i arăţi cât de puţin a însemnat pentru tine, de fapt, printr-un mesaj. Ar trebui să fii destul de matură încât să purtaţi o discuţie faţă în faţă, să îi explici de ce nu simţi că mai merge relaţia voastră.

Schimbi statutul relaţiei pe Facebook

Asta da nesimţire! Nu îi dai niciun semn că relaţia voastră se apropie de sfârşit, nu îl anunţi măcar telefonic că parcă n-ai vrea să-l mai vezi, dar schimbi statusul relaţiei pe site-urile de socializare. De la „în cuplu” ai devenit „singură” şi gata, relaţia de cuplu a fost ştearsă cu buretele, nu-i aşa?

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției