Cele patru persoane care au sechestrat tinerii din Timișoara, lăsate în libertate

0
321

Instanța din Arad a decis să lase în libertate cele patru persoane care sunt acuzate că ar fi sechestrat doi tineri din Timișoara, în luna decembrie a anului trecut. Deși Judecătoria Lipova i-a arestat pe cei patru bărbați, Tribunalul a judecat contestațiile depuse de ambele părți și i-a plasat sub control judiciar.

Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, împotriva încheierii penale nr. 2/06.03.2020, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Lipova în dosarul nr. 416/250/2020. În baza 4251 alin. 7 pct. 2 lit. a, raportat la art. 204 alin. 12 Cod procedură penală, admite contestaţiile formulate de inculpaţii: Maleș Eugen, Maleș Rafael, Barabaș Kristofer Tiberiu, Ardelean Răzvan Andrei, împotriva încheierii penale nr. 2/06.03.2020, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Lipova în dosarul nr. 416/250/2020, pe care o desfiinţează şi soluţionând: În baza art. 227 alin. 2, rap. la art. 215, art. 2151 Cod procedură penală, respinge propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor de mai sus şi dispune luarea măsurii controlului judiciar faţă de aceştia, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de azi, 10.03.2020, până la data de 08.04.2020, inclusiv”, se arată în soluția Tribunalului Arad.

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, în seara de 28 decembrie 2019, doi bărbați s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza localității Ghioroc, în vederea întâlnirii cu o femeie și un bărbat. Cel din urmă, împreună cu alți trei bărbați și o persoană neidentificată la acel moment, i-ar fi reținut pe primii doi împotriva voinței lor, într-un imobil, unde i-ar fi agresat.

De asemenea, cei bănuiți de săvârșirea faptei ar fi amenințat una dintre victime, cu scopul de a-i înapoia o sumă de bani pe care aceasta i-ar fi datorat-o.

În urma perchezițiilor desfășurate de polițiști la Lipova și Ghioroc, au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierilor, patru bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.