Vineri seară, Peter Imre s-a stins din viaţă după o lungă luptă cu cancerul. În 2010, omul de afaceri a numit fost director general la Adevărul Holding.

Peter Imre a murit la vârsta de 60 de ani într-o clinică din Bucureşti.

Peter Imre şi-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta. În perioada 1988-1993 a lucrat pentru Phillip Morris, ca şi consultant de marketing. După această perioadă au urmat 5 ani în care a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria. În anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding.

Cunoscutul om de afaceri era căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, din 2006. 

Peter Imre a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România și a fost și critic de restaurante. Născut în Zalau Salaj, a scris frecvent in Ziarul Financiar si a fost director de afaceri corporative pentru Philip Morris in Romania. 

Deși a fost o persoană discretă și a evitat anu buni să vorbească despre afecțiunea sa, Peter Imre a povestit că a fost diagnosticat cu cancer în 1981, pe când era foarte tânăr. A fost operat și apoi a urmat o schemă de tratament alături de alte 42 de persoane. Credincios din fire, el a fost singurul care a supraviețuit.

Regretatul afacerist Peter Imre s-a iubit cu cele mai frumoase femei din România și are un băiat

Corina Dănilă s-a iubit cu Peter Imre și a primit chiar o bijuterie, pe care ea a considerat-o inel de logodnă. El, însă, a privit situația altfel: a fost un simplu cadou și nu o cerere în căsătorie. “Corinei Danila i-am oferit nu un inel de logodna, ci un inel- cadou cu ocazia lansarii primului ei disc. Scopul nu era o cerere in casatorie, chiar daca acel cadou era un inel”, a spus afaceristul, în urmă cu ani buni.

Apoi, a cunoscut-o pe Marina Meleșcanu, cu care a trăit o frumoasă poveste de iubire. Din prima sa căsnicie, cea cu iubirea din liceu, bărbatul avea un băiat pe care nu-l considera fiul său ci prietenul cel mai bun.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției