Centru de testare într-un laborator acreditat, pus la dispoziție de DSP Arad, contra cost

0
783

Ca urmare solicitărilor primite din partea cetățenilor, cu privire la posibilitatea efectuării de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad a testărilor contra cost, s-a decis ca începând de joi, 16.07.2020 să se deschidă un centru de testare într-un laborator acreditat, situat în Spitalul Municipiul Arad.
„Odată cu relaxarea măsurilor de siguranță și cu ieșirea din starea de urgență, tot mai mulți cetățeni din județul Arad s-au reîntors la muncă sau au optat pentru un concediu în străinătate, fiindu-le solicitat de majoritatea țărilor, să fie testați Covid-19. Astfel, am primit în ultima perioadă tot mai multe solicitări pentru a pune la dispoziția arădenilor un laborator acreditat de recoltare care să ofere rezultate într-un timp cât mai scurt. Ne bucurăm că va crește astfel și numărul de persoane testate dar și că am putut răspunde pozitiv solicitărilor acestora.” declară directorul DSP Arad dr. Horea Timiș.
Pentru programări cetățenii pot apela la numărul de telefon 0742 170 202, programul este de luni pâna sâmbătă între orele 09:00-11:00 iar tariful pentru o recoltare este 245,00 lei (TVA inclus).
Eliberarea rezultatelor se face în termen de 24 ore de la recoltare, în zilele lucrătoare, iar buletinul de analize va fi eliberat în limba Română și Engleză.
Corina Henegar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.