Centrul Aradului, fără „infecția“ de WC public

1
577

Așa arată locul pe care a existat până săptămâna trecută cea mai infectă clădire din mijlocul orașului. WC-ul public de pe vremea comunismului a dispărut, iar odată cu el s-au dus și șobolanii pe care îi adăpostea, mirosul pestilențial și urâțenia de „arhitectură“.

În centrul orașului au existat trei astfel de clădiri: două în apropierea fostului cinematograf Dacia, iar una în spatele teatrului, în Piața Avram Iancu. Ele nu mai au nici o utilitate de foarte mulți ani, iar starea lor era una insalubră, adevărate focare de infecție chiar în centrul orașului. În ultimii ani, clădirile erau folosite doar de către boschetari și șobolani. În anul 2017, din cauză că nimeni nu a mai deratizat în zonă, zeci de șobolani se plimbau printre picioarele arădenilor.

Primăria Arad a decis să dărâme aceste clădiri, ele fiind nefuncționale. În locul lor, conform conducerii Primăriei Arad, se vor construi altele, însă nu în același loc și nu pe spațiul verde. De asemenea, Primăria dă asigurări că până anul viitor se vor construi altele noi, corespunzătoare secolului XXI.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.