OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zona Sebiş – Moneasa pare să fie în continuare atractivă pentru tăietorii ilegali de arbori, cu toate că poliţia – prin compartimentul său silvic, a intensificat controalele în zonă.
Nu mai departe de zilele trecute, oamenii legii de la Poliţia comunei Moneasa au identificat un bărbat bănuit că ar fi tăiat şi ar fi sustras ilegal arbori, din pădurea Ocolului Silvic Sebiş- Moneasa.
“Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în perioada 24.11 – 29.11.2014, tânărul în vârstă de 22 de ani, ar fi fost tăiat ilegal și sustras, şase arbori de esenta fag, din padurea de pe raza comunei Moneasa. Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegala și furt de arbori”, ne preciza comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

  • Cetatean spune:

    Ar trebui cercetati penali si cei care au „toaletat” arborii de pe strada St. O. Iosif. Pur si simplu, o batjocura estetica, dar si ecologica. CLM si Primaria au primit procent de la firma care face asa ceva ?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției