Cercetați pentru contrabandă cu țigarete

0
268

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică și ai Postului de Poliție Zărand, au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru combaterea traficului ilegal cu produse accizate, fără marcaj corespunzător.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au depistat în flagrant, pe strada Vasile Goldiș din municipiu, un bărbat de 40 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare 440 fire țigarete netimbrate, de diferite mărci, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă, tigarete pe care le deținea sub îmbrăcămintea purtată.

Un alt tânăr de 24 de ani, din Arad, a fost depistat în flagrant, în timp ce deținea și oferea spre comercializare din propriul autoturism, 352 fire țigarete netimbrate, de diferite mărci, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor doi fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.