Cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

0
361
infractiuni
Cercetările continuă

Oamenii legii au depistat în trafic mai multe persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ.782, pe raza localităţii Zăbrani un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 11 iunie 2013, numerele fiind atribuit unui alt autovehicul. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Pe DN.7, pe raza localităţii Păuliș, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, în timp ce a condus un autoturism cu numere de înmatriculare eliberate de autorităţile germane, care nu au valabilitate pe teritoriul României.

De asemenea, pe DC 98, pe raza localităţii Vinga a fost depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localităţii Săvârşin a fost depistat în trafic un bărbat de 55 de ani, care a condus un autoturism având o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii în ambele cazuri a fost dispusă recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.