Cere șapte lei, apoi încearcă să fure tot ce ai prin buzunare

0
703

Circulă pe internet un anunț cum că ar exista o persoană care încearcă să fure din buzunarele oamenilor, atât pe stradă, cât și prin tramvaie. Nu este primul de acest gen, dar cineva l-a descris ca să poată să îl ferească lumea și să nu se încurce cu el. 

Este vorba despre un băiat care se intitulează „Casian“ și care, din spusele celor care au investigat problema după ce au fost nevoiți să se confrunte cu ea, acesta locuiește pe lângă Biserica Sârbească din Arad. 

El este înalt, creol, slab și poartă ochelari, abordând mai multe persoane cam după același tipar. Se pare că, pentru început, el cere 7 lei și vă pune câteva întrebări să vadă dacă locuiți în apropiere, ca mai apoi să înceapă să vorbească în engleză ca să nu fie înțeles de toată lumea. După scurta conversație în care i se dă sau nu atenție, el nu are nici o reținere și, într-un moment în care nu sunteți atenți, vă bagă mâna în buzunar și ia ce poate, dacă poate. 

Alte două cazuri în care acesta a fost implicat și sunt scrise tot pe rețelele de socializare, băiatul în cauză cere bani pentru rețetă sau lapte praf, încercând într-un fel sau altul să facă lumea să empatizeze cu el. 

Momentan, băiatul nu a fost prins de polițiști, acesta fiind în continuare pe străzile orașului, dar, sfatul cel mai bun pentru toți cei care s-ar putea întâlni cu el sau cu orice altă persoană cu aceleași intenții este acela de a sesiza autoritățile și de a evita orice contact. 

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.