Ceremonii de evocare și comemorare a eroilor Detașamentului Păuliș – la 77 de ani de la eroicele lupte

0
186

Ceremoniile de evocare și comemorare a eroilor Detașamentului Păuliș, la împlinirea a 77 de ani de la eroicele lupte din septembrie 1944, vor avea loc sâmbătă, în data de 18 septembrie 2021.

Programul va începe la ora 9.30, cu o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori la bustul cpt. erou Ioan Fătu, dispus în parcul cu același nume din localitatea Păuliș.

De la ora 10, va avea loc un ceremonial religios cu depuneri de coroane și jerbe de flori la Cimitirul Eroilor din Radna, Lipova, iar de la ora 11 – un parastas de pomenire a eroilor Detașamentului Păuliș la Biserica Ortodoxă din Păuliș.

De la ora 12, va urma un ceremonial religios și militar cu prezentarea onorului și depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor de la Păuliș, care va dura până la ora 13. Acesta va include : un ceremonial militar cu prezentarea onorului, intonarea imnului, un ceremonial religios, alocuțiuni despre semnificația evenimentului, un moment artistic al elevilor din Păulișm depunerea coroanelor la monument și defilarea Gărzii de Onoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.