Cerere în căsătorie inedită a unui pompier din Timișoara

0
199

Dragostea plutește în aer pentru un cuplu din cadrul Detașamentului de Pompieri Timiș. Fiecare luptă cu focul este o adevărată provocare, însă flacăra iubirii dintre cei doi este inegalabilă.


„Vrei să fii soția mea?”, au fost cuvintele scrise din accesorii și echipamente specifice și rostite cu multă emoție de tânărul pompier, la finalul ședinței de pregătire, pe clădirea subunității din Timișoara, unde își desfășoară activitatea atât el, cât și iubita sa.


Cu ajutorul colegilor, tânărul ofițer a reuşit să pregătească totul ca la carte, pentru a-și cere iubita în căsătorie, într-o manieră inedită și neaşteptată.


„Timpul s-a oprit în loc când, cu inelul de logodnă, un buchet de trandafiri și în aplauzele colegilor, colegul nostru i-a adresat iubitei sale întrebarea fericirii. Suprinsă și vizibil fericită, colega noastră nu a ezitat să spună „Da” din toată inima”, a fost postarea de pe site-ul oficial ISU Timiș.


Pentru orice pompier militar, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al realizării echilibrului armonios între viaţa de familie şi carieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.