Divizionara terță, Gloria Lunca Teuz Cermei, a făcut un antrenament bun miercuri după-amiază pe  „Șega”, cu Frontiera Curtici, „cenușăreasa” Ligii a IV-a Arad. Deși „grănicerii” au făcut câteva achiziții importante, ca Brozbic, Moisă, R. Varga sau L. Olariu, dar au la cârmă și un nou staff tehnic, format din Flavius Moisă și Adi Sasu, nu le-au putut ține piept „alb-roșiilor” lui Anca, Huțan și Nagy. Aceștia din urmă au câștigat amicalul cu 7-0, după „tripla” lui Sulea, „dubla” lui D. Bulza și reușitele semnate Copil și Ianc. „Am împărțit minutele, important era antrenamentul, iar acesta a fost unul reușit. Ne apropiem de amicalul cu UTA și plecarea în cantonament și doream să mai vedem la lucru câțiva jucători. În principiu, toți vor rămâne cu noi, mai puțin Bubuș, la care am renunțat, dar avem ceva probleme și cu Diarra și Onețiu. Primul nu poate reintra încă în efort pe motive medicale, iar juniorul venit în această iarnă încă nu are acceptul celor de la Bekescsaba să semneze cu noi. Nistor mai trebuie să facă un control la inimă, la Timișoara, dar în principiu nu vor fi probleme cu viza lui medicală”, a spus Radu Anca, antrenorul Cermeiului.
Dar, stafful tehnic și cel administrativ mai au de clarificat și situațiile a doi fotbaliști mai mult decât interesanți la acest nivel. „Mihuța s-a mișcat bine până acum, o să-l mai vedem și cu UTA, cred că vom încerca să-l legitimăm dacă nu are probleme cu actele. De două zile se antrenează cu noi și portarul Alex Mitrea, dar el vine după două-trei luni de inactivitate cauzată de o accidentare la ligamentele unuia dintre genunchi. Valoarea i-o cunoaștem cu toții, căci am lucrat cu el la UTA, doar că trebuie să vedem dacă e apt din punct de vedere medical. Urmează un cantonament solicitant la Moneasa și nu am vrea să recidiveze, de exemplu”, a adăugat Anca.
Așadar, cele două echipe „roș-albe” angrenate în competițiile de seniori ale FRF, Cermei și UTA se vor încrucișa sâmbătă, în Țara Sămădăilor. După amicalul ce începe la ora 12, gazdele vor urca la Moneasa, în timp ce trupa lui Cristi Todea face cale întoarsă la Arad.

Recomandările redacției