Ambele divizionare terțe arădene și-au câștigat meciurile de pe teren propriu în runda cu numărul 9 a Ligii a III-a (seria a IV-a), iar peste trei zile își dau întâlnire la Cermei.
„Alb-roșii” și-au făcut încălzirea pentru derby-ul cu Crișul împotriva Devei, pe care au învins-o cu 2-0, rezultat fixat înainte de pauză. „În special în prima repriză am controlat clar meciul, am înscris de două ori și am mai ratat alte cel puțin trei-patru ocazii clare. După pauză, am decis să conservăm rezultatul, au avut și ei ceva ocazii, dar victoria este pe deplin meritată, justă. Era important să legăm două succese pentru prima oară în acest campionat și să avem liniștea necesară pregătirii meciului cu Crișul. Mă bucur că începem să arătăm din ce în ce mai bine și ca joc colectiv, ne omogenizăm încetul cu încetul după ce am schimbat atât de mult la nivel de lot, sper să putem ține un ritm bun până la iarnă, iar apoi tragem o primă linie”, a punctat Radu Anca la finalul disputei cu formația de la poalele Cetății devene.
Titular pentru a treia etapă la rând și destul de ghinionist până acum la finalizare, Ovidiu Vezan a înscris unul dintre golurile etapei: șut în cros, la vinclu, de la 20 de metri ușor lateral stânga. „Cu Dumbrăvița a avut două bare, l-am încurajat să mai încerce că lovește excelent mingea și nu poate avea mereu neșansă. Azi a marcat un euro-gol și merită felicitări. Mă bucur că încetul cu încetul toată lumea începe să joace și să-și aducă aportul la rezultatele bune, variante avem destule și la nivel de juniori, ceea ce este foarte important la acest nivel”, a adăugat antrenorul Cermeiului.
Cu punctele luate sâmbăta trecută, „sămădăii” își mențin poziția din Top 6, alături de celelalte formații arădene de Liga a III-a.

Recomandările redacției