Divizionara terță, Lunca Teuz Cermei, a trecut granița pentru cel de-al patrulea amical al iernii. Aici, miercuri, de la ora 19 a României, a așteptat-o echipa de același eșalon, din Ungaria, pe un teren sintetic, la lumina unor reflectoare necorespunzătoare.
Până la urmă, ambele formații
și-au făcut antrenamentul prin joc, scorul final fiind 3-1 în favoarea gazdelor. Pentru gruparea din Țara Sămădăilor a marcat Ionuț Ianc, printr-un șut din întoarcere din 13 metri, în urma unui corner. „Nu am jucat în cele mai bune condiții, lumina era destul de slabă, dar rămânem cu o mișcare bună și cu satisfacția că nu avem jucători accidentați după acest meci. Cu toate că unele intrări ale adversarilor au fost la limită, deși știam că acesta era unul dintre atributele jucătorilor maghiari. În fine, poate nu ar fi trebuit să luăm acest amical, dar mergem mai departe, ne vedem de programul de pregătire, mai avem trei săptămâni pline până la prima etapă”, a menționat Radu Anca, antrenorul principal al cermeianilor. Sâmbătă, Lunca Teuz Cermei o întâlnește într-un alt amical pe Unirea Sântana.
Mitrea – Rogojan, Nistor, Gligor, Suslak – Copil, Varga, Ianc, Sabău – Mihuța, Sulea a fost „unsprezecele” cu care Cermeiul a început partida de la Mako, pe parcurs mai utilizându-i pe Mureșan – L. Bodri, T. Bodri, Morar, V. Brîndușe, Bulza și Berar.

Recomandările redacției