Mako FC a trecut de Lunca Teuz Cermei printr-un gol venit cu 2 minute înainte de ultimul fluier. Amicalul dintre cele două divizionare terțe a avut loc în orășelul de peste Graniță, iar ocaziile au fost împărțite. Vlad, Matiș, Deta și Bulza au ratat din poziții destul de bune, astfel că meciul a fost decis la ultima fază, pe o res­pingere eronată a defensivei „alb-roșiilor” și un șut bun în plasa lui Stănilă.
Capătă a lipsit din nou din rândurile cermeianilor, dar fostul utist va fi 100% apt începând de azi, când „sămădăii” urcă la Moneasa pentru cantonamentul de vară. „Implicarea jucătorilor a fost bună împotriva unei echipe ce începe campionatul săptămâna viitoare și, deci, are un alt ritm. Oricum, am jucat binișor, am creat destule ocazii, iar golul
l-am primit târziu, pe o neaten­ție. De luni dimineață, intrăm într-un cantonament greu, jucătorii vor fi solicitați la maxim. Partida de Cupă, de la Gepiu, nici nu ne interesează prea mult. Miercuri dimineața vom avea un antrenament greu, iar după-amiază ne vom face antrenamentul cu mingea în județul Bihor. La nivel de lot, ne mai dorim un fundaș și un mijlocaș central și, zic eu, ne putem bate cu oricine în noul campionat”, a menționat Radu Anca, asis­tat pe banca tehnică de Sebastian Huțan.
Gârlea – Rogojan, N. Varga, Nistor, Lupșe – Mihuța, Polgar, Vezan – Mager, Matiș Vlad, plus Stănilă – Deta, Sabău, Bulza, Dolga și Șerb (un tânăr lipovan aflat în probe) au fost jucătorii utilizați de cermeiani la Mako.
(C.M.)

Recomandările redacției