Gloria Lunca Teuz Cermei ar mai avea nevoie de doi-trei fotbaliști pentru a-și completa lotul pentru noua ediție de campionat, iar impresarul Alin Negrea încearcă să dea o mână de ajutor în acest sens. Prin intermediul acestuia au ajuns deja sub comanda lui doi fundași de culoare, care au fost testați aseară, cu ocazia amicalului de la Dumbrăvița, cu una dintre marile la promovare din seria a IV-a a Ligii a III-a.
Canadianul Kellyann Kande are 23 de ani și e fundaș central. A jucat ultima oară în prima ligă din Gibraltar și și-a mai încercat șansa și la Pecica în urmă cu două săptămâni.
Camerunezul Stephan Passi are 24 de ani, e fundaș de bandă (stânga sau dreapta) și în România a mai evoluat la Becicherecu Mic și Agricola Borcea.
Dar, Roli Nagy, Flavius Moisă și Adi Sas vor sta cu ochii și pe doi dintre tinerii fotbaliști timișeni, născuți în anul 1999, cu experiența Ligii a 3-a. Mihai Udrea (fotbalist de bandă dreaptă) și Adrian Ferțu (mijlocaș polivalent) și-au încheiat socotelile cu Dumbrăvița, respectiv Giarmata și își încearcă șansa la Cermei. Amicalul CS Dumbrăvița – Lunca Teuz Cermei s-a terminat cu Victoria gazdelor cu 2-0.

Recomandările redacției