Cermeiul e avizat: „Opt jucători care se antrenează cu noi vor evolua la Liga III-a”

0
181

În virtutea bunelor relații, concretizate și prin împrumutul câtorva utiști pe malul Teuzului, Cermeiul nu a avut nimic împotriva programării etapei a zecea, în „fieful” UTA-ei II într-o zi de joi. Mai precis azi (ora 14), echipele „alb-roșii” de Liga a III-a, se întrec pentru trei puncte importante, dar mai ales pentru un succes de moral ce le lipsește din luna septembrie.
Și dacă tot se poate și tabelul de 15 jucători comuni permite acest lucru, Laurențiu a anunțat deja că: „Șapte jucători de câmp, plus Mara, care se antrenează cu noi vor evolua la Liga a III-a. O să merg și eu să văd meciul, să le analizez prestația, dar mai vreau să-mi fac o părere și
despre jucătorii de la satelit pe care nu îi cunos deloc, dar despre cei împrumutați de club la Cermei”.
Așadar, scena este pusă pentru o partidă de care pe care, ce se anunță foarte echilibrată, deschisă oricărui rezultat, dar care nu ar trebui încărcată de orgolii. Sau cel puțin asta susține Dan Oprescu, unul dintre antrenorii UTA-ei II. „Pe mine orgoliile nu mă interesează și, împreună cu colegii mei, le spun mereu jucătorilor mei că înainte de toate trebuie să jucăm fotbal, să avem po­sesie cu progresie, să ne creăm faze de poartă lucrate, iar rezultatul să fie o consecință firească a acestu lucru. Sigur că ne lipsesc și victoriile, pentru puncte, dar mai ales încrederea în noi, dar, repet, nu facem principalul scop din asta. Cred că adversarul are alte alte obiective, un alt proiect și, probabil, îl interesează și mai mult punctele. Tot ce sper este ca ambele formații să facem un joc bun, să mulțumim spectatorii, cu atât mai mult cu cât sunt și antrenorii primei echipe la meci. E una dintre șansele jucătorilor noștri să demonstreze că sunt o soluție pentru prima echipă”, a punctat Oprescu.
Iuga e singurul utist care nu poate evolua azi, în timp ce la Cermei Nistor și Gurban sunt indisponibili.
Formații probabile:
UTA II: Mara – Costin, Celea, Wild, Copaci – Gîrbiță, Dobrean – Vlad, Covaci, Ungurianu – Ignea.
Cermei: Fl. Rusu – Popa, Petrache, Calvin, Aldan – Coșa, Cotoc, Suslak, Vereș – Diarra – Bulza.
Arbitri: Zoltan  Szekely – Gheorghe Tarba, Cristian Mureșan (toți din Baia Mare)
Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Vasile Rad (Arad)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.