Singura echipă ce a încurcat liderul FC U Craiova revine în fața propriilor susținători cu un alt meci de risc maxim. La începutul sta­giunii, Flacăra Horezu era văzută drept una dintre cele două formații (alături de Dum­brăvița) capabile să conteste supremația trupei lui Mititelu. Una-două erori de parcurs face din gruparea vâlceană cea de-a treia forță din C4 după 7 runde, iar punctele puse în joc în Țara Sămădăilor sunt foarte importante.
Problema lui Manosur et. comp. este că și pentru gazdele diputei de sâmbătă, miza punctelor a foarte ridicată. „Am ajuns la cinci meciuri fără înfrângere, dar, parcă, ne-am săturat de remize. Situația în clasament nu e deloc roz, dar și mai important ar fi să valorificăm creșterea evidentă în jocul nostru de la etapă la etapă. Nu e întâmplător nici faptul că ne-am întors cu punct de la Turnu Severin, în fața liderului neînvins al campionatului, dar se putea și mai bine, așa cum se putea și cu Filiașul acum două etape. Sâmbătă, la finalul partidei cu Horezu, mi-aș dori să nu mai avem regrete și să ne bucurăm de o victorie. Trebuie să valorificăm plusul de încredere dobândit după meciul cu Craiova, dar și să ne și amintim că în fotbal e de ajuns de multe ori să pui suflet, să ai determinare și atitudine pentru a anula valoarea, așa cum s-a întâmplat în cazul nostru la Turnu Severin. Suntem conștienți că sâmbătă vom avea o echipă matură, valoroasă, cu pretenții în Liga a III-a, însă nu văd de ce nu am învinge-o. Îi respectăm, cunoaștem calitatea lui Mansour în atacul lor, dar vrem și putem să-i batem”, susține Flavius Moisă.
Tânărul antrenor al Cermeiului are pro­bleme în special la linia de mijloc pentru disputa de sâmbătă. Denis Lazăr și Marius Călin sunt suspendați, iar Ovidiu Vezan – accidentat.
Formații probabile:
Cermei: Dagău – Filip, R. Iuga, Nistor, Burlă – Gruiescu, Rosenblum, Ciubotariu, Udrea – Matiș.
Horezu: R. Popa – Samson, Cr. Munteanu, Dinu, Covalschi – Precup, Olteanu – Ad. Popa, Simeanu, Georgescu – Mansour.

Recomandările redacției