În toamnă, meciul cu „satelitul” viitoarei primi divizionare din județul Sibiu i-a prins pe cermeiani pe val. Scorul final, 7-2 pentru „sămădăi”, stă mărturie acestui lucru, însă vineri se anunță o cu totul altă mâncare de pește. Trupa lui Anca și Nagy nu se simte prea bine în campania de primăvară și, cu etape înainte de finalul stagiunii, are aceeași zestre de puncte cu adversarii ei de azi.
Sigur, amenințarea cu retro­gradarea nu există, atâta timp cât Becicherecu și Băleștiul sunt – practic – condamnate, iar „puștii” de la Centrul Național de Pre­gătire Timișoara sunt doar de formă în această serie în lipsa Certificatului de Identitate Spor­tivă, dar Cermeiul nu concepe să termine prima peste linie. „Bineînțeles că mai dorim să facem puncte în acest campionat, iar jocul destul de bun cu Filiașul ne dă speranțe. Am luat pe două execuții bune ale atacantului și greșeli mari de marcaj, dar, în rest, am dominat, am atacat și domnișoara arbitru ne-a privat de două penalty-uri. Nu e un retur așa cum l-am prevăzut, suntem clar într-o pasă proastă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem reveni. Noi sperăm chiar de la meciul de vineri, de la Sibiu”, spune Petre Bulza, președintele Cermeiului. Rezultatul „fluviu” din toamnă rămâne doar o amintire frumoasă, ca și o parte dintre jucătorii care l-au obținut. „Față de acel meci, nu-i mai avem pe Bodea, Buia și Gligor, iar Varga e suspendat. Chiar și așa, avem încredere într-un rezultat bun, ne propunem să-i ținem pe cei de la Hermannstadt sub noi în clasament. În plus, vrem să căpătăm moral pentru meciul de săptămâna viitoare cu Sebișul, care se va juca 100% căci nu ducem lipsă de Ambulanțe”, a adăugat Bulza.
Așadar, azi, de la ora 18, pe terenul „Independența Obor”, Lunca Teuz Cermei ar putea alinia următorul prim „unsprezece”: Pașcalău – T. Bodri, Cotoc, Nistor, Suslak – Copil, Ianc, Mihuța, L. Bodri – Bulza, Sulea.

Recomandările redacției