Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime”

0
268

Două dintre cele mai în formă echipe ale momentului în seria
a IV-a a Ligii a 3-a se „ciocnesc” mâine, în Oltenia, pentru trei puncte ce le-ar lansa spre podium. ACSO Fi­liași și Lunca Teuz Cermei au legat trei succese consecutive, sunt vecine…de clasament așa că, teoretic, orice este posibil în disputa de pe arena „Chimia” din Craiova.
Cele două grupări și-au încrucișat drumurile și weekendul trecut. Oltenii, aflați în drum spre Arad, pentru disputa cu Lipova, s-au oprit la Lugoj să-i vadă pe cermeiani, iar aceștia din urmă și-au studiat adversarii din runda a zecea în victoria de la Pîncota, cu 2-1. „Cermeiul este o echipă bună, pe care am văzut-o în repriza a doua la Lugoj. Au jucători arțăgoși, care știu jocul. Nu ne va fi ușor, mai ales că mulți dintre fotbaliștii lor au și experiența primelor ligi, dar vrem să ne facem jocul nostru și să ne impunem. În plus, avem și moral foarte bun după trei victorii legate din care două în deplasare. Din păcate, pe «Chimia» nu avem un teren prea bun pentru a construi și asta ne dezavantajează mult, dar, probabil, la fel se va întâmpla și adversarul nostru. Obiectivul nostru este să câștigăm tot ce putem, mai ales acasă încercăm să nu scăpăm puncte”,  spunea Victor Naicu după succesul echipei sale în Podgoria arădeană.
După antrenamentul de ieri dimineață, Cermeiul s-a îmbarcat în microbuse cu direcția Hotel Craiovița din Bănie. Radu Anca și Roland Nagy sunt nevoiți să abordeze partida fără unul dintre titularii inconstestabili, Darius Buia, care e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În rest, cu excepția mai vechiului indisponibil, Dani Bulza, lotul e complet și pregătit de o nouă bătălie în deplasare, după cea câștigată la Lugoj.
„Atmosfera în lot e foarte bună, conducerea ne ajută și ea oferindu-ne posibilitatea să călătorim cu o zi înainte de meci și ne-a promis din nou o primă de joc. Echipa a crescut în joc în ultimele etape, rezultatele vorbesc și ele, doar că mâine trebuie să luăm totul de la zero. Avem în față o formație la fel de în formă ca noi, arțăgoasă, cu jucători muncitori și foarte disciplinați tactic, care, cel puțin contra Lipovei, s-au apărat bine și au jucat cartea contraatacului. De altfel, sunt atributele echipelor lui Victor Naicu, un antrenor preocupat, cu care ne-am mai confruntat acum trei sezoane pe când el o pregătea pe Craiova II, iar eu și Roli (n.a. Nagy) activam la UTA. Întotdeauna e dificil să înfrunți echipele oltenești, cu atât mai mult cu cât Filiașul e și pe val și va fi  mai obișnuită decât noi cu suprafața de joc de mâine. Dar, suntem concentrați și vrem să câștigăm pentru orgoliul nostru fotbalistic și, de ce nu, și primele de joc”, a menționat Radu Anca, „principalul” Cermeiului.
Formații probabile:
Filiași: Nedeianu – Calu, Preda, Lupu, Tereche – Cruşoveanu – Tudor, D. Stancu, Chivu, Badea – Dinu.
Cermei: Bodea – Rogojan, Cotoc, Al. Gligor, Nistor – Mager, N. Varga, Ianc, Suslak – Diarra – Sulea.
Arbitri: Dragoș Piriu (Curtea de Argeș) – Lucian Țuțu (Tărlungeni), Viorel Pânzaru (Brașov)
Observatori FRF: Viorel Voicu (Slatina), Florin Oglindoiu (Mehe­dinți)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.