Cermeiul nu concepe să rateze prima victorie stagională acasă!

0
313

Divizionarele terțe arădene au avut o etapă a zecea foarte bună. Sebișul și Cermeiul au câștigat după câteva săptămâni de „abstinență”, ambele în deplasare și respiră în „zona roșie” a campionatului. Și posibilitatea câștigării altor trei puncte e mare, în fața unor adversari ca ACS Poli, respectiv LPS Cetate Deva.
Pentru „sămădăi” mai există o miză, bifarea primului succes stagional în fața propriilor suporteri. Iar până acum Nistor și colegii săi au scos mereu puncte în fața formațiilor de sub ea. „Sperăm ca victoria de la Timișoara să fie cea a deblocării și să câștigăm, în sfârșit, și acasă. La prima vedere, pe foaie, suntem favoriți, dar trebuie să demonstrăm pe teren asta. Întâlnim o echipă arțăgoasă, cu jucători tineri, dornici de afirmare, care – însă – plătesc câteodată tribut lipsei de experiență. Pe imaginile video ale meciului lor cu Hunedoara am văzut o echipă ce are probleme pe mingile lungi și mingea a doua, dar trebuie să știm să profităm”, spune Flavius Moisă, antrenorul cermeianilor.
Trei sunt absențele Gloriei pentru jocul de sâmbătă, de la ora 14, de pe terenul din Cermei și anume Filip și Ciubotariu (suspendați), dar și accidentatul Vezan.
Formații probabile:
Cermei: Dagău – Rosenblum, R. Iuga, Nistor, Burlă – Gruiescu, M. Călin, D. Lazăr, Todoran – Matiș, Bulza.
Deva: Apostol– Marton, I. Pașcu, Radak, Doboș – Jude, Toiu – Bogdanovici, Iana, Roncea – Preda.
După acest meci, cermeianii se vor deplasa la Chișineu-Criș vineri, 8 noiembrie. De altfel, toată etapa cu numărul 12 în Liga a III-a se joacă în acea zi, ca urmare a alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.