Cerșetorii din Micălaca și Vlaicu, „luați pe sus”

0
279

Polițiștii locali continuă acțiunea de identificare a punctelor vulnerabile din oraș atât pe domeniul public cât și în  imobile (clădiri dezafectate ori terenuri neîntreținute) unde și-au găsit refugiul persoane fără adăpost, ocupând abuziv spațiile respective și producând disconfort concetățenilor. De asemenea, sunt identificate persoanele care apelează la mila publicului. Raziile se desfășoară nonstop, ziua și noaptea, pe durata a minim 96 de ore. Această abordare are menirea de a contribui la descurajarea acelor indivizi, în special cei sosiți din afara orașului, care continuau să cerșească după finalizarea raziilor din oraș.

În ultimele 24 de ore s-a intervenit în zona centrală și în cartierele Micălaca și Aurel Vlaicu unde au fost identificate și ulterior conduse la punctul de lucru special destinat acestui scop, pe Calea Radnei, un număr de 23 de persoane.

„În acest context, DGPL face apel la cetățeni să semnaleze de îndată la numărul de telefon al dispeceratului (tel. 0257/939, apel gratuit) atât prezența cerșetorilor în oraș, cât și situațiile în care aceștia pătrund ilegal, în timpul nopții, în incinte aparținând de condominii ori când își organizează locuri în care înnoptează în spațiu deschis, pe terenuri publice ori private”, transmit reprezentanții DGPL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.