CET este somată de Compania de Apă pentru datorii substanțiale

0
369

cetCET Hidrocarburi este somată public de Compania de Apă, pentru datorii substanțiale pe luna noiembrie. Datoria va putea fi plătită în patru rate lunare, prima rată fiind deja achitată.

„S.C. Compania de Apă S.A Arad somează public S.C. Centrala Electrică de Termoficare Hidrocarburi S.A Arad pentru datorii restante pentru luna noiembrie 2015. Conform Hotărârii Consiliului de Administraţie a SC Compania de Apă Arad,  nr. 124/ 30.10.2015, a fost aprobată eşalonarea debitului înregistrat de S.C CET Hidrocarburi S.A Arad, în sumă de 2.127.828,25 lei, în patru rate lunare. La plata ratelor lunare S.C. CET Hidrocarburi S.A Arad va achita şi contravaloarea facturilor curente şi valoarea penalităţilor calculate pentru suma rămasă de achitat“, anunță Compania de Apă într-un comunicat.

Dacă CET Hidrocarburi nu își va achita datoria, furnizarea apei și serviciul de canalizare vor fi suspendate. ­„În cazul neachitarii oricărei rate eşalonate şi a facturii curente împreună cu penalităţile calculate , se va proceda la sistarea serviciului de apă şi canalizare fără o notificare prealabilă. Mentionăm că la data prezentei, S.C CET Hidrocarburi S.A Arad a achitat prima rată dar figurează cu un debit de peste 650.000 lei“, mai anunță reprezentanții Companiei de Apă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.