„Cetatea Voluntarilor“ se deschide în curând pentru arădeni

0
403

cetateO nouă asociaţie bazată pe principiile voluntariatului îşi va începe activitatea de luna aceasta. Este vorba de „Cetatea Voluntarilor“, asociaţie care şi-a propus o serie de proiecte în diverse domenii, pe mediu, educaţie, social şi multe altele. Voluntarii cetăţii şi-au început deja activităţile, luna aceasta fiind deja organizate acţiuni de ecologizare.

Momentul oficializării asociaţiei „Cetatea Voluntarilor“ a fost stabilit pe 25 februarie, evenimentul urmând să se desfăşoare la Galleria Arad, de la ora 17.00.

„Începând cu luna februarie a acestui an, asociaţia nou lansată «Cetatea Voluntarilor» vă va convinge, dragi arădeni, prin toate actele şi activităţile sale susţinute, că voluntariatul poate fi şi este un mod de viaţă, că el se realizează la standarde înalte în oraşul nostru şi că implică o echipă tânără, flexibilă, capabilă şi doritoare să ajute acolo unde şi când este nevoie. Sărbătoriţi alături de noi ceasul festiv al înfiinţării şi bucuraţi-vă că, dincolo de toate problemele personale, în Arad vor exista mereu oameni – adulţi, tineri şi copii – care să răspundă «prezent!», 24 de ore din 24, dacă este nevoie!“, anunţă reprezentanţii asociaţiei „Cetatea Voluntarilor“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.