Cetăţean bulgar cu permis de conducere fals, depistat de polițiștii de frontieră la volanul unui autoturism

0
192

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

 În data de 07.07.2021, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism cu remorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

„Lucrătorii noştri au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul nu  deţine permis de conducere pentru remorcă şi au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunii de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis cei de la Poliția de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.