Cetățean bulgar cu permis fals din Polonia, prins la Nădlac

0
428

Conducerea cu un permis fals este la modă în rândul celor care încearcă să treacă granița. Foarte des, polițiștii de la granițele țării au parte de persoane care cumpără permise în loc să dea examene pentru acestea, apoi speră să se plimbe liberi dintr-o țară în alta.

Așadar, încă un caz de acest gen a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota. Mai exact, ei au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism folosind un permis de conducere polonez, fals.

Toată întâmplarea a avut loc vineri, în data de 15 noiembrie 2019, în jurul orei 23.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota. Aici s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar S.N., în vârstă de 27 de ani, la volanul unui autoturism, marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

Primul lucru ușor neobișnuit a fost că, la controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere având însemnele autorităţilor din Polonia.

Chiar dacă nu acesta a fost motivul verificării, ci pentru că asta este procedura, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

După niște verificări mai amănunțite, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine deloc permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.