Cetăţean bulgar depistat la volanul unui autoturism fără permis de conducere

0
1298

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat din Bulgaria care conducea un autoturism fără a poseda un permis de conducere.

În data de 02.08.2018, în jurul orelor 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul bulgar M.M., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Turan, înmatriculat în Bulgaria.

„La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat certificatul de înmatriculare al autoturismului şi a declarat că posedă un permis de conducere francez. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că de fapt, bărbatul nu deţine permis de conducere, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul P.F. pentru cercetări”, a precizat Sorina Tocaciu, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine un permis de conducere. La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.