Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat din Bulgaria care conducea un autoturism fără a poseda un permis de conducere.

În data de 02.08.2018, în jurul orelor 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul bulgar M.M., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Turan, înmatriculat în Bulgaria.

„La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat certificatul de înmatriculare al autoturismului şi a declarat că posedă un permis de conducere francez. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că de fapt, bărbatul nu deţine permis de conducere, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul P.F. pentru cercetări”, a precizat Sorina Tocaciu, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine un permis de conducere. La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Recomandările redacției