Cetățean din Vietnam, ascuns în portbagaj, depistat la Nădlac II

0
238

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au depistat un cetăţean vietnamez, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascuns în portbagajul unui autoturism ce aparţinea unui cetăţean ceh.

Marți, în jurul orei 15.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul ceh M.D., în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi înmatriculat în Cehia.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului fizic al mijlocului de transport. Astfel, au descoperit ascuns, în interiorul portbagajului autoturismului, un bărbat. La cercetări polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este un bărbat din Vietnam, în vârstă de 35 de ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor două persoane, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul autoturismului şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de bărbatul vietnamez, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat subinspector de poliție Filip-Ionuț Matei, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.