Cetăţean libian, depistat la Curtici cu o carte de identitate falsă

0
227

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat un cetăţean libian care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate având însemnele autorităților din Belgia, care s-a dovedit a fi falsă.

„În data de 18.08.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager în trenul care circulă pe relația Brașov – Budapesta, o persoană care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autoritățile din Belgia.

În urma verificărilor preliminare, colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat de către bărbat la control, motiv pentru care au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare.

Astfel, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total”, au transmis polițiștii de frontieră.

În urma verificărilor, aceștia au stabilit faptul că persoana în cauză este cetățean din Libia, în vârstă de 30 de ani.

 În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea și trecere frauduloasă a frontierei de stat în formă continuată, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.