Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

0
414

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere italienesc fals.

Sâmbătă, în jurul orei 13.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român V.M., în vârstă de 22 de ani, domiciliat în judeţul Olt, la volanul unui autoturism.

La controlul specific, tânărul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Italia.

Cu ocazia verificărilor specifice, colegii noștri au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a obţinut permisul de conducere din Italia, în schimbul sumei de 800 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.