Cetăţean rus, depistat la Nădlac II cu o carte de identitate falsă

0
340

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean rus care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate având însemnele autorităților din Lituania, ce s-a dovedit a fi falsă.

Mai precis, în data de 24.06.2021, în jurul orei 22.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Spania, o persoană care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile lituaniene.

În urma verificărilor preliminare, colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat de către bărbat la control, motiv pentru care au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare.

Astfel, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit asupra persoanei un pașaport cu datele sale reale, emis de către autoritățile ruse, stabilind astfel că persoana în cauză este cetățean rus, în vârstă de 31 de ani.

 În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea și uz de  fals,urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.