Cetățean sirian găsit pe axa unei semiremorci

0
244

Când situația în țara mamă nu este tocmai roz, suntem dispuși să facem orice ne stă în putere, pentru a avea o viață mai bună. Suntem gata să comitem chiar și ilegalități, dacă efectul acestei acțiuni ne poate face viața mai frumoasă.

Marți,la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, polițiștii de frontieră au descoperit un cetățean sirian. Acesta a fost ascuns sub semiremorca unui automarfar,încercând să treacă granița ilegal.

În jurul orei 22:30, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat pentru control un cetățean turc, în vârstă de 55 de ani, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca Volvo, cu semiremorca marca Tirsan, ambele fiind înmatriculate în Turcia.

Conform documentelor de însoțire a mărfii, automarfarul trebuia să conțină fructe, care erau transportate pe ruta Turcia-Olanda.

În urma controlului specific, polițiștii au descoperit un bărbat, ascuns pe una dintre axele semiremorcii.

După primele verificări, s-a constatat că persoana în cauză este un tânăr sirian, în vârstă de 18 ani, care își dorise să ajungă în Europa de Vest.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul ansamblului rutier şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţeanul sirian.

La finalizarea cercetărilor, vor fi dispuse măsurile legale potrivite situației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.