Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu au depistat trei cetăţeni din Turcia și Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un compartiment special amenajat dintr-o autoutilitară.

În data de 21.10.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean maghiar, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Bulgaria.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, într-un loc special amenajat în compartimentul marfă, trei cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Turcia și Siria, cu vârste cuprinse între 24 și 54 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Recomandările redacției