Pasca fără aluat te scuteşte de efortul frământării şi de grija faptului că bla­tul ar putea rămâne crud sub umplutura de brânză. Cremoasă şi delicioasă, aceas­tă pască va deveni rapid preferata ta!

Ingrediente:
– stafide
– patru fiole esenţă de vanilie/rom
– 350-400 g zahăr sau îndulcitor
– 10 ouă sau 30 de ouă de prepeliţă
– 200 ml smântână lichidă
– un kg brânză de vaci

Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul.
Într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer, se adaugă ingredientele treptat, amestecând continuu la viteză medie.
Se amestecă totul foarte bine până se omogenizează compoziția. Se toarnă totul într-un vas de yena sau într-o tavă care nu lipește (rotundă, de preferat) și se dă la cuptor.
Aveţi grijă că această compoziţie de pască fără aluat va creşte, aşa că nu umpleţi vasul până la refuz.

Recomandările redacției