Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit despre ce se va întâmpla luni în CExN al PSD.

Codrin Ștefănescu a declarat că „numai coleg” nu se mai consideră cu Adrian Țuțuianu, căruia îi va cere explicații despre ce a spus în înregistrările apărute în presă. Secretarul general adjunct al PSD a făcut un apel la colegii săi care dau informații false în spațiul public să se potolească.

„O să avem o ședință normală de CExN, vom discuta și vom supune la vot anumite lucruri, legate de CNA, ASF, data, calendarul alegerilor din județe și chestiuni interne care ne-au cam măcinat în ultima perioadă. Vreau să vă asigur că nu există 30 de parlamentari care ar vota împotriva propriului guvern, nu se va întâmpla niciodată lucrul acesta, cei care transmit pe surse să știe că informația e falsă, e o prostie și i-aș ruga pe cei transmit astfel de informații pe surse, poate dintre colegii noștri, să se potolească, vom avea mâine o discuție serioasă și vom lua decizii, asta e foarte clar” , a spus Codrin Ștefănescu.

De asemenea a mai precizat că „Eu voi cere clarificări colegului Țuțuianu vizavi de acele înregistrări și ce a vorbit despre mine, fiind o discuție la CEx mâine, sper eu, colegială, deși acum numai coleg cu dl Țuțuianu nu mai consider după ce am auzit. Prefer să fac parte din acest partid de maimuțe și poate dl Țuțuianu are o revelație până mâine, bună sau rea”.

„În ceea ce-i privește pe cei 30 de parlamentari, întăresc prin a spune că așa ceva nu se va întâmpla sub nicio formă” a mai spus Codrin Ștefănescu.

Recomandările redacției