Cezar a fost părăsit de Angela Gheorghiu în ziua finalei Eurovision 2013

0
275

angela_gheorghiu_cezar_ouatuEurovision i-a purtat ghinion lui Cezar Ouatu, pe ultima sută de metri. Cea mai mare susţinătoare a solistului şi iubita lui, soprana Angela Gheorghiu, s-ar fi despărţit de artist chiar în ziua finalei.

Surse din apropierea celor doi au povestit, citate de click.ro, că cearta a avut loc chiar în Suedia. Din 9 mai, Cezar se afla la Malmö, pentru a se pregăti de concurs. La 16 mai a participat în semifinala a doua, unde a ocupat locul 5 şi unde prestaţia lui a impresionat plăcut.

În aceeaşi zi a primit vizita iubitei, Angela Gheorghiu. Dar ceva s-a întâmplat între cei doi. După ce zile la rând i-a făcut campanie de promovare, apelând la ajutorul unor nume internaţionale mari, precum Vangelis sau Andrea Bocelli, chiar în ziua în care Cezar urma să intre în finală, Angela l-a părăsit la Malmö şi a transmis presei un comunicat în care îşi arăta supărarea.

„A şters toate pozele cu ea şi cu el, în care erau tandri. Şi asta pentru că a găsit la el o imagine din care ea era decupată. În plus, bănuieşte că el mai are pe cineva. E puţină gelozie la mijloc”, ne-a povestit un apropiat al solistului. O altă sursă spune că despărţirea e motivată şi altfel: „El a avut o influenţă negativă asupra imaginii ei. L-a susţinut, dar nu a obţinut rezultatele dorite”.

SURSA: http://www.realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.