CFR 1907 Cluj are șase cazuri de COVID-19

0
285

CFR Cluj a ajuns, ieri (luni), la șase cazuri de COVID-19, după ce în ultimele zile au fost confirmate testele pozitive ale lui Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski și Costin Curelea, secundul lui Dan Petrescu.
Împreună cu Păun și Damjan Djokovic, au fost testați postiv cu noul coronavirus și preparator fizic în staff-ul lui Dan Petrescu, Cristian Dragotă, dar și Sandomierski și Curelea, și rezultatele testelor făcute de Damjan Djokovic, Cristian Dragotă, preparator fizic în staff-ul lui Dan Petrescu, și Cristian Moldovan, antrenorul portarilor de la CFR.
Justin Ștefan, secretarul general al LPF a confirmat cazurile de COVID-19 de la CFR Cluj, dar, pentru un moment nu s-a luat în calcul amânarea meciului cu FC Botoșani, programat duminică de la ora 21:00.
„Au venit rezultatele testelor de la CFR Cluj. În acest moment, avem alte cinci cazuri în cadrul echipei (n.r. alături de Adrian Păun), este vorba despre doi jucători și trei membri ai staff-ului tehnic. Ei au fost izolați, la fel ca restul lotului, iar următoarea testare este programată joi. În funcție de rezultatele de atunci, vom lua deciziile care se impun. Pentru moment nu luăm în discuție amânarea partidei cu FC Botoșani. Așteptăm retesta­- rea de joi și vedem atunci. Oricum, situația de azi nu modifică data meciului FCSB – CFR Cluj, acesta rămâne în continuare să se dispute pe 28 sau 29 iulie”, a anunțat Justin Ștefan, pentru Agerpres.
Meciul dintre FCSB – CFR Cluj, era programat inițial pe data de 18 iulie, dar a fost amânat după ce un nou caz de Covid-19 a fost confirmat pozitiv cu doar câteva ore înaintea începerii meciului.
Din cauza nedisputării partidei, CFR Cluj a ajuns sub liderului Universitatea Craiova, la o distanță de patru puncte, după ce U Craiova a învins FC Botoșani cu scorul de 2-0 în ultima etapă a Ligii 1.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.